Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Ελλάδα η χώρα των παραμυθιών και των φαντασιώσεων!

Χωρίς καμία αμφιβολία ζούμε στην χώρα των φαντασιώσεων και αυτό γιατί η έλλειψη ικανοτήτων και αυτοπεποίθησης μας κάνει να καταφεύγουμε σε φαντασιώσεις όπως πολύ σωστά είχε δηλώσει ο Στέλιος Ράμφος.

Ζούμε στην χώρα λοιπόν όπου:1. Ένα ποσοστό συμπολιτών μας πιστεύει πώς υπάρχουν έτοιμα προς κατανάλωση 600 δις ευρώ.
2. Ένα άλλο ποσοστό συμπολιτών μας πιστεύει τις «έρευνες» που υπολογίζουν την εκκλησιαστική περιουσία σε 3 τρις ευρώ(!). Έτοιμα χρήματα που μας περιμένουν για κατανάλωση. ( ξέρετε αγορά iphone, κάμπριο αμαξάκι, διακοπές απο εποχές που δίνονταν τα διακοποδάνεια κτλ)
3. Κατασκευάσαμε μνημείο για νεκρούς που τους φαντασιωθήκαμε. Το γνωστό μνημείο της ΕΡΤ.
4. Ζούμε σε τέτοιες ψευδαισθήσεις όπου φτάσαμε στο σημείο προ μηνών να δηλώσουμε πώς δεν θα συμμετέχουμε σε συνέδριο της ΕΕ που αφορούσε τους νεκρούς των κομμουνιστικών καθεστώτων διότι δεν υπήρξαν τέτοιοι νεκροί. Δηλαδή οι Έλληνες που δεν ζήσαμε κάποιο κομμουνιστικό καθεστώς, είπαμε στους Εσθονούς που τα έζησαν πώς οι νεκροί για τους οποίους μιλάτε βρίσκονται στην σφαίρα της φαντασίας σας(!).
5. Διαβάζω σε διάφορα σχόλια πώς η λύση για τους δύο αξιωματικούς είναι ειδική επιχείρηση ειδικών δυνάμεων στο έδαφος της Τουρκίας και η επιστροφή τους στην χώρα(!).
6. Είμαστε ο μοναδικός λαός στην ΕΕ όπου εμπιστεύεται το ξανθό γένος, που πιστεύουμε πώς θα μας σώσει την δύσκολη ώρα και πώς θα εκπληρωθούν οι προφητείες και η Πόλη θα γίνει ξανά Ελληνική(!)
7. Βάση πανευρωπαϊκής έρευνας του Pew Research Center, οι Έλληνες σε ποσοστό 60% πιστεύουμε στην μοίρα. Πώς η πορεία του ανθρώπου είναι προδιαγεγραμμένη. Δηλαδή το 60% των Ελλήνων κατ ουσίαν πιστεύει πως αν πάρουμε κάθε άνθρωπο και τον πετάξουμε από 70 μέτρα ύψος, ένα μεγάλο ποσοστό αυτών θα επιζήσει διότι η μοίρα «του έχει γράψει αλλά πράγματα». Δηλαδή μετά την πτώση από 70 μέτρα ορισμένοι θα σηκωθούν να περπατήσουν σαν να μην συνέβη τίποτα.
8. Τελευταία ενημέρωση 27/4 προβιβάσαμε στον βαθμό του Υποναυάρχου την Μπουμπουλίνα.... μόλις 193 χρόνια μετά τον θάνατο της...

(Συνεχίζεται).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου