Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

12 λόγοι για τους οποίους πρέπει να κλείσει η #Beat από την Ελλάδα.

Συντάσσομαι και εγώ με τους αγωνιστές του λαού και θα σας περιγράψω αναλυτικά τους 12 λόγους για του οποίους κατά την γνώμη μου πρέπει να κλείσει η #Beat από την Ελλάδα.

Εξηγούμε:
1. Να ξεκινήσουμε με το πασιφανές. Είναι αδιανόητο και προκλητικό εταιρεία να παρέχει μέσο καθαρό μισθό στα 1800€ στην χώρα όπου νέοι εργάζονται για μέσο καθαρό μισθό στα 600€. Δεν αγωνιστήκαμε εμείς τόσα χρόνια, ταΐσαμε τον λαό με τόσο σανό να έρθουν οι ανάλγητοι υποστηρικτές του καπιταλισμού , της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας να ξυπνήσουν τα πρόβατα.
2. Επίσης και ακόμα ίσως πιο προκλητικό είναι το γεγονός ότι εμείς οι ανθρωπιστές και οι αγωνιστές του λαού στις επιχειρήσεις μας προσφέρουμε 600€ και το τερατούργημα του καπιταλισμού 1800€ σε μισθούς! Αυτό ΔΕΝ θα περάσει.
3. Ως σοφός λαός ψηφίσαμε αριστερά για να γίνουμε Βενεζουέλα, δηλαδή μια χώρα με 15€ μισθό και δείκτη μιζέριας στα ύψη. Δεν θέλουμε λοιπόν τέτοια καπιταλιστικά πρότυπα να διαβρώσουν τον λαό μας από την πνευματική κρίση που περνά! Η πορεία προς την πτώση, ώστε να επέλθει η σύγκλιση πρέπει να είναι σταθερή και αδιάκοπη.
4. Να κλείσει η Beat δεν μας ενδιαφέρει η ασφάλεια των μετακινήσεων και σε αυτό είμαστε κάθετοι! Ως πολιτεία και ως σύνδεσμος ΤΑΞΙ δεν βρήκαμε ποτέ μια λύση, είχαμε να πιούμε τα φραπεδάκια μας και να διορίσουμε. Να γίνει και κανένας βιασμός γυναίκας το βράδυ ή να χαθεί κάποιο παιδάκι είναι και αυτά στο πρόγραμμα τι να κάνουμε τώρα; Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες ( βλέπε Βενεζουέλα βιασμοί στο Google).
5. Δεν ανεχόμαστε και το ΤΟΝΙΖΩ αυτό, να υπάρχει στην χώρα εταιρεία που δεν χρωστάει χρήματα στις τράπεζες. Ακόμα και εμείς οι αγωνιστές του λαού τις επιχειρήσεις μας τις έχουμε δεσμευμένες στις τράπεζες που κατηγορούμε! Αδιανόητα πράγματα!
6. Ήρθε ο τυπάς της BEAT στην βουλή και μας έλεγε κάτι ακαταλαβίστικα πράγματα. Κάτι για ηλεκτρονικές συναλλαγές, κάτι για μεθόδους marketing, κάτι για συνεργασίες με ξένες ολλανδικές τράπεζες. Που ζει αυτός ρε παιδιά;; Έχει ιδέα πώς λειτουργεί ο κόσμος ή το έκαψε από τις πολλές ώρες στον υπολογιστή του;
7. Το χειρότερο όμως είναι ότι ο τυπάς αυτός είχε ιδέα από πλάνο και σχέδιο στην χώρα του φασόν και του χύμα. Εδώ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μας είχε δηλώσει προ κάτι μηνών ότι οι Ευρωπαίοι μας ζητάνε κάτι τρομακτικά πράγματα τα οποία τα αποκαλούν “business plan”. Επειδή δεν έχουμε ιδέα από αυτά τα ακαταλαβίστικα πράγματα πετύχαμε το εξαιρετικό 0% απορρόφηση στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα για δωρεάν φρούτα και λαχανικά σε σχολεία στην χώρα όπου βάση στοιχείων 1 στα 3 παιδιά πεινάνε.
8. Οι νεοΈλληνες είμαστε παραδοσιακός λαός. Δεν θα μας διαβρώσει εμάς η τεχνολογία. Μπορεί να πληρώνουμε 10 δις ευρώ ΚΑΘΕ χρόνο στην γραφειοκρατία αλλά οι αξίες της χαζομάρας είναι υπεράνω χρημάτων!
9. Μπορεί να έχουμε διώξει ήδη 500,000 νέους οι οποίοι βάση στοιχείων πήγαν όλοι σε αριστερές και σοσιαλιστικές χώρες (η κύρια μάζα αυτών οδηγήθηκε στην Βενεζουέλα , και ένα μεγάλο ποσοστό σε Κούβα και Βόρειο Κορέα αντίστοιχα ), μπορεί να έχουμε κλείσει πάνω 200,000 επιχειρήσεις στα χρόνια της κρίσης, το ΑΕΠ μας να σημείωσε ραγδαία πτώση, να μην πετάει επενδυτής ούτε για να μας χαιρετήσει, να σπάμε το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο ανάμεσα στα κράτη μέλη της ΕΕ αλλά εχθρός του κακού είναι το… κάκιστο και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε και εργαζόμαστε καθημερινά.
10. Η Beat προσέφερε αμφίδρομη αξιολόγηση οδηγών και επιβατών και την δυνατότητα επιλογής οδηγού βάση κριτηρίων. Για παράδειγμα στο παρελθόν κάποιος που ήθελε να ταξιδέψει με το σκυλάκι του έπρεπε να βγει στον δρόμο, να σταματάει κάθε ταξί που έβλεπε και να ρωτάει αν ο οδηγός έχει πρόβλημα με αυτό. Αυτές οι παραδοσιακές διαδικασίες χασίματος χρόνου και ταλαιπωρίας δεν πρέπει να χαθούν.
11. Η Beat είναι μια εφαρμογή όπου η χρήση της είναι προαιρετική. Είμαστε κατά των προαιρετικών χρήσεων. Είδατε ποτέ κανείς να σας ρωτάει αν θέλετε να πληρώνετε για παράδειγμα την ΕΡΤ μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ; όχι φυσικά! Ακόμα και αν ένας οδηγός ταξί κάθεται και δεν έχει δουλειά είναι προτιμότερο να πάει να πιεί καφέ ώστε να τονωθεί η αγορά και ως εκ τούτου η οικονομία της χώρας (το λεγόμενο καταναλωτικό πρότυπο οικονομίας που τόσο αγαπήσαμε τις εποχές του ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ), παρά να πατήσει το κουμπί του διαβόλου, να ανοίξει η εφαρμογή του ΣΑΤΑ(να) και να πάρει πελάτη από μια νέα ροή και να χρειαστεί να εργαστεί και να δουλέψει.
12. Πάμε στον βασικότερο λόγο όμως. Στην βουλή ακούστηκε πώς η έδρα της Beat είναι στο εξωτερικό και προκύπτει θέμα φορολόγησης της συνεπώς πρέπει να κλείσει. Με την ίδια λογική λοιπόν πρέπει να κλείσουμε και να απαγορεύσουμε την χρήση της Facebook και της Google διότι Ελληνικές επιχειρήσεις και Έλληνες επαγγελματίες διαφημίζονται στα δίκτυα αυτά και τα χρήματα τους καταλήγουν στην Ιρλανδία όπου βρίσκεται η φορολογική έδρα των εταιρειών αυτών. Το ίδιο πρέπει να γίνει και με την Booking που λειτουργεί επίσης ως «μεσάζοντας» μεταξύ ξενοδοχείων και τουριστών. Η παράδοση άλλωστε μας έχει δείξει πώς η διαφημιστική ταμπέλα και η έντυπη διαφήμιση απέδωσε και αποδίδει πολύ καλά!. Άλλωστε παντού στον κόσμο τα περιοδικά και οι εφημερίδες παρουσιάζουν ραγδαία ανάπτυξη και η σιδερένια ταμπέλα καρφωμένη δείχνει να καταλαμβάνει την Νο1 θέση ως μέσο αποδοτικής διαφήμισης. Επίσης για την ιστορία στην Βόρειο Κορέα το Facebook και η Google είναι απαγορευμένα δίκτυα. Μήπως είναι μια καλή ιδέα να υψώσουμε τείχη έναντι αυτών των δικτύων του ΣΑΤΑ(να);;

Όποιος θεωρήσει το άρθρο μου ειρωνικό θα τον παραπέμψω στον Σωκράτη και την «σωκρατική ειρωνεία». Μια γνωστή τεχνική δηλαδή του Σωκράτη μέσω της οποίας αλίευε τις πληροφορίες που ήθελε από τους συνομιλητές του αλλά το βασικότερο κάνοντας αφελείς ερωτήσεις ή ατυχείς-άστοχες αντιπαραβολές έβαζε τους συνομιλητές του στην διαδικασία να σκεφτούν. Τροφή για σκέψη λοιπόν αυτό το άρθρο. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου